Evenimente

COMUNICAT DE PRESA IV

24.01.2014

Reuniunea Asociației G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest

Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat, în data de 23 ianuarie 2014, la Găești, reuniunea G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest, eveniment la care au participat partenerii GAL, reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și beneficiari ai Planului de Dezvoltare Locală a Microregiunii Dâmbovița Sud-Vest.

Citeşte mai departe...

COMUNICAT DE PRESĂ III

Asociaţia GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat, în perioadele 18-21 iunie 2013 și 25-28 iunie 2013, acțiuni de informare și promovare a strategiei de dezvoltare locală a teritoriului acoperit de GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest.

Citeşte mai departe...

COMUNICAT DE PRESĂ II

Asociaţia GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest organizează în perioada 25-28 iunie 2013, în Găești, Lucieni, Gura Șutii, Nucet, Văcărești, Perșinari și Sârbeni acțiuni de informare și promovare a strategiei de dezvoltare locală a teritoriului acoperit de GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest.

Citeşte mai departe...

COMUNICAT DE PRESĂ I

Asociaţia GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest organizează în perioada 18-21 iunie 2013, în comunele Dragodana, Petrești, Uliesti, Mogoșani, Mătăsaru și Produlești acțiuni de informare și promovare a strategiei de dezvoltare locală a teritoriului acoperit de GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest.

Citeşte mai departe...