Evenimente

COMUNICAT DE PRESĂ III

Asociaţia GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat, în perioadele 18-21 iunie 2013 și 25-28 iunie 2013, acțiuni de informare și promovare a strategiei de dezvoltare locală a teritoriului acoperit de GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest.

Astfel, acțiuni de informare și promovare a strategiei de dezvoltare locală au avut loc în comunele Dragodana, Petrești, Uliesti, Mogoșani, Mătăsaru, Produlești, orașul Găești, comunele Lucieni, Gura Șutii, Nucet, Văcărești, Perșinari și Sârbeni, localități ce fac parte din teritoriul GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest.

În cadrul întâlnirilor menționate au participat 152 de potențiali beneficiari ai GAL Microregiunea Dambovița Sud-Vest, aceștia primind informați referitoare la condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a primi finanțare, tipurile de proiecte eligibile în cadrul GAL, condițiile minime pentru acordarea finanțării, precum și toate etapele necesare obținerii unei astfel de finanțări.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon: 0736/629774.
Persoana de contact Eder Bogatu, director executiv GAL.