COMUNICAT DE PRESA IV

24.01.2014

Reuniunea Asociației G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest

Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat, în data de 23 ianuarie 2014, la Găești, reuniunea G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest, eveniment la care au participat partenerii GAL, reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și beneficiari ai Planului de Dezvoltare Locală a Microregiunii Dâmbovița Sud-Vest.

Reuniunea a fost prezidată de doamna Georgiana Gabriela Iacobuță, președintele GAL și domnul Eder Bogatu, director executiv.

De asemenea, întâlnirea s-a bucurat de participarea domnului Mihai Herciu, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală-Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Marian Radu, director, precum și alți reprezentanți ai Autorității de Management pentru PNDR, atât de la nivel național, cât și județean.

Subiectele aflate pe agenda de discuții au vizat stadiul implementării strategiei GAL până la acest moment, precum și activitățile prevăzute a fi realizate în perioada imediat următoare.

Pentru mai multe informații apasati aici.